Finalist The Voice Senior 2018

Begin 2018 had ik mij, samen met 800 anderen, kandidaat gesteld voor de eerste editie van "The Voice Senior" bij VTM. Na een strenge preselectie trokken we met 38 naar de "Blind Auditions", daarna met 16 naar de "Knockouts" en tenslotte met 8 naar de finale. Daar werd ik uitgeschakeld door winnaar John Leo.

Die finale werd uitgezonden op 28 december 2018 en haalde meer dan een miljoen kijkers. Plots was ik een beetje "Bekende Vlaming", vooral dan in Aalst. Dat was leuk, maar het ebt vanzelf weer weg.

Wat blijft, is de daar via professionals opgedane kennis en de goede contacten met de andere deelnemers. We zetten een show op met de finalisten, er kwam een eerste boeking , maar toen strooide het Corona-virus roet in het eten... 

Gelukkig is er nog de muzikale samenwerking met streekgenoten Rita Roelandt uit Herzele en John Woolley uit Aalst. Ook met Swa Van den Broeck uit Lier werken we samen. We traden al enkele malen samen op en zijn van plan dat verder te doen, of het nu met een live band is of "live on tape".