Je wil ambiance? Boek mij met live band of live on tape!

Als zanger en bandlid ben ik een laatbloeier. In de seventies vond ik zang niet belangrijk. Ik luisterde toen meer naar het gitaarwerk dan naar de zang. Via zelfstudie leerde ik wat gitaar en mondharmonica. Van een band is het toen nooit gekomen, tot ik 33 werd.

 

De broers Johan (bas) en Peter (gitaar) Bronder herinnerden zich in 1991 dat ik wat mondharmonica speelde en dat paste in de blues-toer die ze op wilden met hun nieuwe band. Ze namen me er in op. Toen de zanger het eind 1992 voor bekeken hield en we niet snel een vervanger vonden, ben ik dan maar beginnen zingen, want we hadden een optreden. We schrijven april 1993, ik was toen 35 jaar. 

Sindsdien ben ik leadzanger gebleven, eerst van "The Blues Bronders" en later, tot op vandaag, van de voortzetting hiervan, "The Night Time Heroes Blues Band", nog steeds met de fantastische Peter Bronder op gitaar!

Hou je van 100% live en is toegankelijke blues iets voor jou, aarzel dan niet en boek ons! Zie de pagina "The Night Time Heroes Blues Band" voor meer details.

Contacteer me via het formulier hieronder.